Nieuwe Patienten

Een goede tandarts-patiënt relatie
Wij vinden het belangrijk dat een goede mondgezondheid bereikbaar is voor iedereen, ongeacht sociale of culturele achtergrond. Tandheelkunde met een individueel afgestemde behandelstrategie draagt bij aan een gezonde mond.

Om een goede tandarts-patiënt relatie te kunnen opbouwen zijn uw gegevens en motivatie voor ons van groot belang. Zo proberen wij in te schatten of we voor u de juiste zorgverlener zijn.

Wij werken volgens een meerstoelenconcept, waarbij bepaalde behandelingen eerst door een assistente worden voorbereid en doorgaans door de tandarts gecheckt en afgerond. Preventieve behandelingen worden door de assistentes zelfstandig uitgevoerd.

Inschrijving van u als nieuwe patiënt kan alleen plaats vinden nadat kennis is genomen van onze introductie en huisregels en wanneer het aanmeldingsformulier volledig ingevuld is ingediend.

Hier kunt u de vragenlijst (doc) downloaden (of vragenlijst pdf). Na ontvangst wordt u vanzelf gebeld voor een afspraak, waarbij de tandarts de status van uw gebit zal opnemen tijdens een onderzoek van circa een half uur.

Hier kunt u een brief downloaden gericht aan de tandarts waarbij u vertrekt, waarin u verzoekt tot overdracht van uw medische gegevens. Deze brief stuurt u dus op naar uw oude tandarts.